ikona

DAIKIN HRVATSKA

Djelatnost tvrtke:

Prodaja

Opis djelatnosti:

Daikin je vodeći europski proizvođač visoko učinkovitih sustava za grijanje, hlađenje, ventilaciju i hlađenje u komercijalnim, stambenim i industrijskim područjima.

Daikin Europe N.V. (DENV) je podružnica u punom vlasništvu Daikin Industries Limited www.daikin.com. Multinacionalna je korporacija koja je registrirana na Japanskoj burzi i koja je vodeći svjetski proizvođač i dobavljač HVAC opreme - grijanje, ventilacija i klimatizacija, što obuhvaća i rješenja s dizalicama topline i rješenja za duboko smrzavanje. Tvrtka donosi inovativno, vrlo kvalitetno upravljanje unutarnjom klimom kako biste mogli zadovoljiti potrebe kupaca koji koriste naše uređaje za stambene, komercijalne i industrijske primjene.

Daikin Europe N.V. predstavlja sjedište tvrtke Daikin za prodaju, razvoj i proizvodnju u Europi, bliskom istoku i Africi. Daikin Europe Group trenutno obuhvaća 17 podružnica, 5 proizvodnih pogona, 17 pridruženih tvrtki, 5 prodajnih ureda i cijela mreža neovisnih distributera i kontakata za prodaju u EMEA opciji.

Tvrtka je završila financijsku godinu 2011. s konsolidiranom neto prodajom od 1.800 milijuna EUR-a uz rezultat rada od 126,7 milijuna eura. Cijela korporacija Daikin Europe Group, zapošljava preko 5.400 djelatnika.

ROTEX je već desetljećima proizvođač i dobavljač potpuno inovativnih i ekološki prihvatljivih sustava za grijanje. ROTEX Heating Systems GmbH je 100% podružnica tvrtke Daikin Europe NV i stoga je članica DAIKIN Grupe.

Adresa tvrtke:

Budmanijeva 5

Web site tvrtke:

www.daikin.hr

Ime kontakt osobe:

Ivan

Prezime kontakt osobe:

Poropat

Telefon/fax/mobitel:

+385 1 6065 850

E-mail:

office@daikin.hr

Reference:

Dvori Lapad Dubrovnik, Hotel Adriatic Kempinski, Hotel Corinthia Baška, Hrvatska narodna banka Zagreb, Poliklinika Sunce Zagreb, Rezidencija Skiper Savudrija, Turisticko naselje Belveder Vrsar, Villa Arentz Opatija, Euroherc osiguranje Zagreb, Hotel Monte Mulini Rovinj, Hotel Lone Rovinj, Hotel Punta Mali Lošinj ...

Dokument referenci:

Promo poruka:

DAIKIN - Svjetski lider u proizvodnji ekološki prihvatljivih sustava dizalica topline, ventilacije i klimatizacije.

Lokacija tvrtkeProjekt je sufinanciran od strane Europske unije, Instrumentom za pretpristupnu pomoć.Ova web aplikacija je izrađena uz financijsku pomoć programa IPA Adriatic prekogranične suradnje. Sadržaj aplikacije je u isključivoj odgovornosti IRENA-e i ne može se ni pod kojim okolnostima smatrati da odražava stajalište IPA Adriatic prekogranične suradnje.