Održan projektni sastanak projekta FIRECE u Puli

Održan projektni sastanak projekta FIRECE u Puli

IRENA - Istarska Regionalna Energetska Agencija organizirala je projektni sastanak upravljačke i tehničke komisije projekta FIRECE - Inovativni financijski instrumenti za prelazak srednjoeuropske industrije na niskougljične izvore energije (engl. Innovative Financial Instruments for Industry Low Carbon Energy Transition in Central Europe). Sastanak je održan u Puli od 13.-14.2.2019. u prostorijama Hrvatske Gospodarske Komore - Županijske Komore Pula.

Na sastanku su sudjelovali partneri iz ukupno sedam zemalja (Austrija, Češka, Hrvatska, Italija, Mađarska, Njemačka, Poljska). Prvi dio sastanka sastojao se od prezentacija dosadašnjih aktivnosti te finaliziranju predviđenih zadataka te se nakon toga pristupilo raspravi i prezentaciji aktivnosti koje predstoje u narednom periodu. Glavni fokus u narednom periodu biti će na pripremi te provedbi pilot aktivnosti za implementaciju financijskih instrumenata u službi poticanja investicija u niskougljične izvore energije.

Drugi dio sastanka bio je posvećen izvještaju i raspravi financijskog plana projekta te je sastanak završen kratkim pregledom budućih aktivnosti te raspravom svih sudionika sa prijedlozima i komentarima kako bi nastavak provedbe projekta bio što uspješniji.

Galerija fotografija