Savez Alpe-Jadran objavio godišnji javni poziv za sufinanciranje projekata

Savez Alpe-Jadran (Alps-Adriatic Alliance), mreža za poticanje međuregionalne suradnje na području Alpe-Jadrana, objavio je godišnji javni poziv za sufinanciranje projekata u trajanju od 01.03.2020. do 31.03.2020. godine.

Kriteriji za uspješan odabir prijava:

- Projekti financirani od strane Saveza Alpe-Jadran moraju uključivati "‹"‹apsolutni minimum tri redovita člana Saveza Alpe-Jadran iz tri različite zemlje.

- Što je više partnera uključeno u projekt, veća je i mogućnost za odobrenje.

- Svi članovi Saveza Alpe-Jadran moraju imati priliku biti dio projekta.

- Uloga svakog partnera treba biti opisana u prijavi.

- Očekivana dodana vrijednost projekta za cijeli Savez Alpe-Jadran mora biti jasno opisana u prijavnom obrascu i podložna je evaluaciji nakon završetka projekta.

- Važna je opća dostupnost projekta (sudionici, mogući posjetitelji, očekivani prijem medija, tiskana i / ili mrežna objava rezultata itd.).

- Svi mali projekti moraju podržavati Prioritet "Jačanje kohezije u zajednici" (vidi str. 62/63 "SSP-a 2027")

Više informacija o samom pozivu možete pronaći na poveznici:

https://alps-adriatic-alliance.org/alps-adriatic-alliance-call-for-financial-applications/

Savez Alpe-Jadran (Alps-Adriatic Alliance) je mreža za poticanje međuregionalne suradnje na području Alpe-Jadrana, te svim zainteresiranim dionicima stoji na raspolaganju za olakšanje suradnje u okviru projekata i iskorištavanje odgovarajućih EU programa, ali i za suradnju na već dokazanima people-to-people projektima, sufinanciranima iz zajedničkoga proračuna.