Najava: Završna konferencija Erasmus+ projekta CITY MINDED

Najava: Završna konferencija Erasmus+ projekta CITY MINDED

IRENA-Istarska Regionalna Energetska Agencija, organizira završnu konferenciju Erasmus+ projekta CITY MINDED pod nazivom “Pristupi zelenoj tranziciji Europskih urbanih područja - Pathways towards green transition of European urban areas“ koja će se održati u Puli, u dvorani Circolo - Zajednice Talijana u utorak, 22. studenog 2022. s početkom u 09:30 sati. Program konferencije održati će se na engleskom jeziku uz osigurani simultani prijevod.
Cilj konferencije uz predstavljanje rezultata projekta CITY MINDED je prikazati primjere dobre prakse iz partnerskih zemalja, Italije, Španjolske, Malte i Hrvatske iz područja urbanog planiranja, energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i prilagodbe klimatskim promjenama a sve u cilju provedbe zelene tranzicije Europskih urbanih područja. 
Projekt CITY MINDED ima za cilj razviti i testirati model inovativnog i kreativnog učenja pod nazivom "Putujuće radionice o dekarbonizaciji urbanih područja" putem kojih se profesori, studenti, stručnjaci i ostali dionici okupljaju kako bi riješili izazove i definirali zajedničke planove za dekarbonizaciju ciljanih urbanih područja. 

Program konferencije dostupan je u privitku objave te se pozivaju svi zainteresirani sudionici da ispune prijavnicu radi lakše organizacije samog događaja. Rok za prijavu je do 21.11.2022. u 12:00 sati.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na email adresu andrea.poldrugovac@irena-istra.hr