Tečaj za korisnike Informacijskog sustava za gospodarenje energijom - ISGE

Tečaj za korisnike Informacijskog sustava za gospodarenje energijom - ISGE

IRENA – Istarska Regionalna Energetska Agencija je u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama – APN (odjel "Sustavno gospodarenje energijom i ISGE sustav") organizirala jednodnevni tečaj za korisnike sustava ISGE, u ponedjeljak 23. listopada 2023. g., u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin u vremenu od 11:00 do 13:00 sati.

ISGE – Informacijski sustav za gospodarenje energijom je internetska aplikacija za nadzor i analizu potrošnje energije i vode u zgradama javnog sektora te predstavlja neizbježan alat za sustavno gospodarenje energijom. Sukladno Zakonu o energetskoj učinkovitosti dužni smo pratiti i unositi podatke o potrošnji energije i vode u javnim zgradama a posebna je važnost za objekte koji su energetski obnovljeni ili se tek namjeravaju obnoviti bespovratnim sredstvima iz EU fondova.

Tečaju je prisustvovalo 25 osoba a bio je namijenjen prvenstveno korisnicima sustava ISGE koji su zaduženi za unos računa (električne energije, vode, lož ulja...) u pojedinim objektima te je bio usmjeren na korisničko sučelje ISGE-a (način unosa podataka i korištenje istih).

Galerija fotografija