Crosun - međunarodni sajam obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti

Crosun - međunarodni sajam obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti

Obnovljivi izvori energije i energetska učinkovitost teme su o kojima se mnogo govori i piše u posljednje vrijeme. Interes javnosti je izniman, ponuđača opreme i izvoditelja radova sve je više, a tehnologija svakodnevno napreduje, nudeći nove mogućnosti u primjeni.

U želji da približi sve interesne skupine i na jednom mjestu okupi brojne proizvođače opreme, instalatere sustava, te priznate stručnjake iz branše tvrtka UTE d.o.o. pokrenula je Crosun - međunarodni sajam obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti.

Sajam Crosun (www.crosun.ute.hr) održat će se po prvi put ove godine u Marini Veruda - Pula od 16. do 19. listopada, u sklopu sajma Pula Boat Fair (www.pulaboat.com), koji već četvrtu godinu za redom bilježi sve veći broj najavljenih izlagača i posjetitelja. Prošle godine Sajam je imao 168 izlagača iz 11 zemalja na 12.000 metara izložbenog prostora, posjetilo ga je 12 tisuća ljudi, a na poslovnim je razgovorima učestvovala 171 tvrtka.

Budući da je interes kako poslovne javnosti odnosno tvrtki, tako i privatnog sektora za teme vezane uz obnovljive izvore i energetsku učinkovitost iznimno velik, ove godine će se na istaknutom dijelu Sajma održati Crosun posvećen upravo ovim temama. Vjerujemo kako će sinergijski učinak uroditi plodom te izlagačima i tvrtkama zastupljenim na sajmu donijeti nove i korisne poslovne prilike.

Više informacija i prijava za sajam Crosun: www.crosun.ute.hr

Informacije i prijave za poslovne susrete: http://www.pulaboat.com/index.php?option=com_content&view=article&id=115&Itemid=50&lang=hr

Izvršni organizator sajma:

Uljanik Tesu Elektronika d.o.o.

Flaciusova 1

HR-52100 Pula

T: +385 (0)52 385 350

T: +385 (0)52 385 351

E: crosun@ute.hr